Video : Tipsbladet
Bundesliga

Nu er der en opdatering om Yussuf Poulsens skade

Det går fremad for Yussuf Poulsen, som nu er på træningsbanen igen.

Den danske landsholdsspiller Yussuf Poulsen udgik 30. marts med en skade, da Leipzig mødte Mainz i Bundesligaen, og han har ikke siden været i kamp.

De første meldinger fra den tyske klub var, at han er ude på ubestemt tid, og som det ser ud nu, så ser det stadig ud til, at der går noget tid, inden han er tilbage. Dog er han tilbage på træningsbanen.

Det viser et opslag på X, som engang hed twitter, som RB Leipzig har lagt op.

- Yussuf Poulsen pådrog sig en muskelskade i venstre baglår i kampen mod Mainz og arbejder i øjeblikket individuelt på sit comeback, skriver klubben i opslaget med et billede af ham på græsset, mens han er i gang med en øvelse.

Der er seks kampe tilbage af Bundesligaen, hvorefter forberedelserne til det kommende EM virkelig kan gå i gang. Ifølge Tipsbladets oplysninger, så er der dog ingen grund til at bekymre sig om Poulsens muligheder for at deltage.

I løbet af denne sæson har danskeren spillet 36 kampe på tværs af alle turneringer, hvor han har bidraget med fem mål og tre assister for dem.

Yussuf Poulsen har spillet i Leipzig siden 2013, og han har været med dem siden de spillede i den tredjebedste tyske række.