• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Nicolai Dupont

Nyindkøb inviterer Usain Bolt til Leverkusen

Bayer Leverkusens nye angriber har inviteret sin landsmand og kammerat Usain Bolt med til Tyskland.

Af Nicolai Dupont

Bayer Leverkusens købte i januar Leon Bailey i Genk. Men måske kaster købet af jamaicaneren mere af sig end forventet.
Bailey er nemlig gode venner med OL guldløberen Usain Bolt. Og på onsdagens pressemøde inviterede angriberen i sjov sin kammerat med til Leverkusen.

- Jeg kender Usain meget godt. Han er en nær ven og en virkelig cool fyr. Han rejser meget i Tyskland. Forhåbentlig kan vi mødes her. Måske ringer jeg også inviterer ham til en kamp i BayArena, sagde han.

Efter pressemødet stemte klubben i på Twitter.

- Leon Bailey holdt et pressemøde i dag og sagde, at han håber, at hans ven Usain Bolt kommer og spiller med på BayArena! Invitationen er åben, skriver klubben.

Bundesligaklubben er ikke den første til at gøre kur til OL guldvinderen. Også Dortmund har forsøgt sig med at lokke den hurtige mand til en prøvetræning. Bolt selv er Manchester United fan og har tidligere fortalt, at han har niveauet til at spille for storklubben.

Superliga

LIVE: Gevaldige chancer i Parken

Med en sejr i Telia Parken kan FC Midtjylland gå hele syv point foran FC København i Superligaen. Lykkes det? Følg me...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...