Video : Tipsbladet
Bundesliga

Officielt: Mads Albæk skifter til tysk klub

Det bliver til en tur lige over grænsen for ham.

Den 34-årige danske midtbanespiller Mads Albæk har igennem sin karriere været i klubber som Sønderjyske, FC Midtjylland, franske Reims, svenske IFK Göteborg og i Tyskland hos FC Kaiserslautern.

Nu venter et nyt udlandsophold for Albæk, som senest har spillet i Randers. Denne gang er det dog ikke så langt over grænsen, han skal flytte, da det drejer sig om SC Weiche Flensburg 08, som spiller i Regionalliga Nord, som er den fjerdebedste tyske række.

Flensborg-sportsdirektør Christian Jürgensen glæder sig selvsagt over, at de har fået danskeren på plads.

- Mads er præcis den erfarne spiller, vi ønskede os til vores unge hold. Han passer nøjagtigt ind i vores kravprofil: en dansker, der også taler tysk, som har rutine og lyst til at opnå noget i Flensborg, siger han og fortsætter:

- Vi er glade for, at vi hurtigt kunne overbevise ham om vores projekt i Weiche. Berni Petersens kontakter, som kender det danske marked godt, har været meget hjælpsomme i transferen, lyder det fra Jürgensen.

I den seneste sæson kæmpede Flensborg-klubben mod nedrykning, men klarede frisag i playoff-finalen mod Bersenbruck.

Mads Albæk har i løbet af sin karriere spillet to A-landskampe samt et hav af u-landskampe for Danmark. Derudover er det blevet til et pokalmesterskab med førnævnte Sønderjyske i 2019/20-sæsonen.

Han nåde i sit seneste ophold i Randers at spille 15 kampe for dem. I alt er det blevet til 193 Superliga-kampe for midtbanespilleren med 16 mål og 13 assister til følge.