Video : Tipsbladet
Bundesliga

Officielt: Tidligere Superliga-topscorer skifter til München-klub

Martin Pusic skal i fremtiden tørne ud for 3. Bundesliga-klubben 1860 München.

Tilbage i 2015 lykkedes det for den østrigske angriber Martin Pusic at vinde Superligaen med FC Midtjylland, ligesom det også lykkedes for ham at blive topscorer i den bedste danske række.

Siden er det gået slag i slag ned ad bakke for Pusic, og nu har han skiftet til 3. Bundesliga-klubben 1860 München. Det har den tyske klub bekræftet på dens officielle hjemmeside.

Dermed er tiden i hjemlandet for SV Mattersburg et overstået kapitel for ham, og turen går nu til den bayerske del af Tyskland efter en karriere, hvor han har været forbi England, Norge, Holland og altså også Danmark.

Læs også:Tidligere Midtjylland-spiller kan være på vej hjem til Østrig

Selv er han naturligvis glad for at være kommet på plads.

- Det er en dejlig følelse at have skrevet under med en traditionsklub som 1860 München. Jeg ser allerede nu frem til den nye udfordring, og jeg vil give alt for at det bliver succesrigt for holdet, siger Pusic, som også vil skabe unikke oplevelser for klubbens fans.

I Danmark har Martin Pusic forud FCM også spillet for klubber som EfB, FC København, AGF og en meget kort periode hos AC Horsens.

Læs også:Målkonger: Kamil Wilczek skal fange Dame N'Doye

Igennem den nu 32-årige angribers karriere har han ifølge sin nye klub spillet mere end 350 kampe med over 110 scoringer og 40 oplæg til følge.

Læs også:Statistik fra mesterskabsspillet: FC København hårdt presset i toppen

Læs også:Blev købt for stort millionbeløb af Midtjylland: Nu indstiller han karrieren

Læs også:Pusic brød sig ikke om Horsens-stilen: Indkast fra 40 meter er ikke mig