• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Jacob Quvang

Opfordrer storklub til at gå "all in" på Lindstrøm

Foto: Getty Images

Den tyske storklub bør gøre alt, hvad man kan, for at hente danskeren.

Af Jacob Quvang

Jesper Lindstrøm startede Bundesliga-året 2023 med et brag ved at score en forrygende solo-scoring i 3-0-sejren over Schalke 04, og hvis hans status i Tyskland var høj i forvejen, så fik den et godt nøk opad. 

Det lader også efterhånden til, at danskeren spiller på sidste vers i Eintracht Frankfurt, som han simpelthen er ved at vokse sig for stor til.

Tyske storklubber har været meldt ude efter ham, og på et tidspunkt kan det simpelthen blive for svært for Frankfurt at holde på ham. Står det til den mangeårige journalist Raimond Hinko, som har dækket Bayern München i flere årtier, så bør selveste Bayern München gå all in på Lindstrøm. 

Det skriver han i en klumme til Sport Bild inden weekenden kamp, hvor Lindstrøms Frankfurt gæster Bayern München på Allianz Arena.

- Frankfurt - den overraskende andenplads i tabellen - virker klar til store ting. Alle i Bayern vil nok være enige med mig, når jeg siger, at den røde trøje ville passe til den letbenede dansker i sættet med ørnen, denne Jesper Lindstrøm. Selv om Hasan "Brazzo" Salihamidzic ikke kan købe alt, ville det gøre Bayern endnu stærkere. Lindstrøm skal være på kandidatlisten, skriver Hinko. 

Den mangeårige reporter nævner, at Bayern München skal føle sig truet af netop Frankfurt, Freiburg eller Union Berlin, og i sin klumme er han ligeledes efter Joshua Kimmich, som ifølge ham ikke spillede en særlig god kamp i fredagens 1-1'er mod RB Leipzig.

Det må forventes, at der kommer rift om Jesper Lindstrøm til sommer. Tipsbladet afslørede tidligere på måneden, at der er interesse fra storklubberne Liverpool og Napoli, og hvis han bliver ved med at levere gode præstationer og flotte scoringer, så er det bare et spørgsmål om tid, før flere storklubber støder til.

Se Jesper Lindstrøms flotte scoring mod Schalke 04 i videoen over artiklen.