På tavlen fra start: Klasse-debut for Grønning

Sebastian Grønning har fået sig en fremragende start på opholdet i Tyskland.

Den 27-årige danske angriber Sebastian Grønning fik sig søndag eftermiddag en fremragende debut i sin nye klub, Ingolstadt. Det var i opgøret mod Dresden i den tredjebedste tyske række.

Her blev det desuden til en sejr for Ingolstadt-drengene på 2-1, hvor det andet af deres mål blev sat ind af Grønning.

Det kom i overtiden i første halvleg, hvor han efter forarbejde fra Costly fik bolden inde i feltet godt ti meter fra målet, hvor han med et velplaceret skud sendte bolden i kassen til 2-0 for sin nye klub.

Sejren betyder, at de rykker tættere på toppen. I skrivende stund er Grønning og Co. på fjerdepladsen i 3. Liga, hvor tredjepladsen giver adgang til playoff-kampe om oprykning til 2. Bundesliga.

Næste opgave for dem er mod kultklubben 1860 München.

Sebastian Grønning skiftede i slutningen af januars transfervindue fra den spanske klub Castellón, som han nåede at spille for i et halvt år efter skiftet fra græske OFI fra Kreta, hvor han begge steder havde blandet succes.

Tidligere har han også tørnet ud for en række danske klubber som blandt andet tæller AaB, AGF og Viborg, ligesom han har haft en periode i sydkoreansk fodbold for Suwon Bluewings.