Foto: IMAGO
Bundesliga

Pep Biel fik lyndebut: Følte mig komfortabel

Den tidligere FCK-spiller Pep Biel kom hurtigt i kamp for Augsburg.

Den tidligere FC København-spiller Pep Biel skiftede i slutningen af transfervinduet fra græske Olympiakos til tyske Augsburg på en lejeaftale, og allerede lørdag var han i kamp for sin nye klub.

Det var i opgøret mod Bochum på udebane, hvor det lykkedes i de sidste minutter af kampen at få 1-1 med sig hjem. I et interview på Augsburgs hjemmeside fortæller Biel lidt om, hvordan den første kamp var for ham.

- Det var en hård kamp, men vi lærte af første halvleg og spillede godt i anden periode. Jeg er glad for, at jeg kunne lave min debut med det samme, siger han og fortsætter:

- Jeg er blevet velkommen af holdet og staben, og jeg følte mig meget komfortabel på banen, lyder det fra den spanske offensivspiller.

Når han siger, at det blev bedre i anden halvleg, så er det også rigtigt. Pudsigt nok var det også først efter 60 minutters spil, at Pep Biel blev sendt på banen af den danske cheftræner Jess Thorup, som han er blevet genforenet med.

De to har en fælles fortid i FC København, og danskeren havde også lidt at sige om kampen.

- Jeg så to meget forskellige halvlege. I de første 45 minutter gjorde vi det for let for Bochum og spillede mange lange bolde. Vi talte i pausen om, hvordan vi skal spille vores eget spil. Vi satte mere og mere pres på Bochum, og ved slutfløjtet fik vi fortjent et point. Det er et vigtigt point for os, da Bochum er et af de sværeste hold at møde på udebane, fortæller Thorup.

Resultatet efterlader Augsburg på 11. pladsen i skrivende stund. Næste kamp for dem er mod Yussuf Poulsens Leipzig.