Video : Tipsbladet
Bundesliga

Pep Biel har ingen fremtid i Augsburg

Det ser nu ud til, at den spanske spiller går en uvis tid i møde.

Den tidligere FC Købenavn-spiller Pep Biel skiftede i vinter til Bundesliga-klubben Augsburg på en lejeaftale, men under Jess Thorups ledelse blev det dog aldrig til det store sus for ham personligt.

Nu lader det til, at den sydtyske klub har besluttet sig for, at de ikke kommer til at bruge den købsoption, som de har på ham. Det skriver det store tyske medie Kicker.

Derfor vender Pep Biel nu tilbage til Olympiakos, som han skiftede til i sommeren 2022. 

I sit ophold i Bundesligaen blev det til en rolle som indhopper, hvor han fik spilletid i 11 af de 15 kampe, som han havde mulighed for. Det blev dog hverken til mål eller assister fra eks-FCK'eren.

Da Biel skiftede til Augsburg i sommer, så var det angiveligt også med interesse fra Lazio, men det endte altså med, at han tog en tur til Bundesligaen, hvor han sammen med sine holdkammerater fik løftet klubben væk fra nedrykningsfare og op til at spille med om pladser i Europa. Det blev det dog ikke til.

I Olympiakos var der meldinger på rygtebasis om, at de gerne ville af med ham inden lejeopholdet kom på plads, så der er mulighed for, at han skal tilbage til en klub, hvor han ikke har de store fremtidsudsigter.

Den spanske offensivspiller har kontraktudløb med grækerne til 2027.