Poulsen: Træneren tror mere på andre i øjeblikket

Yussuf Poulsen var ikke en del af startelleveren, da Bayern München og RB Leipzig mødte hinanden lørdag.

Leipzig fik lørdag ørene i den berygtede Bayern München-maskine, da de tyske mestre kørte Yussuf Poulsen og co. over med 4-1.

Poulsen startede kampen på banen, men kom ind med tyve minutter igen. En virkelighed som han lige nu er nødt til at finde sig i fortæller han til TV3 Sport.

- Det er som det er. Jeg kom senere hjem på grund af EM, og var ikke med på træningslejr. Der er nogen, som har spillet flere træningskampe og fået flere minutter, end jeg har, og dem tror træneren mere på i øjeblikket, siger Yussuf Poulsen.

Danskeren er dog ikke i tvivl om, at han nok skal få mere spilletid eftersom at klubben går et meget stramt kampprogram i møde.

- Vi skal spille onsdag, lørdag, onsdag, lørdag og så videre, så jeg skal nok få masser af spilletid, siger han.

Kampen mod Bayern blev ikke den generalprøve som Leipzig havde håbet på før Champions League starter. Leipzig er i en ægte dynamitpulje hvor modstanderne hedder Manchester City, Paris Saint Germain og Club Brügge.

Dog giver de første 45 minutter mod Bayern tro på, at der kan ydes modstand i verdens bedste klubturnering.

- De gange vi får stresset dem nok, skaber vi gode chancer, det er den måde vi gerne vil spille fodbold på. Det formår vi ikke at holde over 90 minutter. Så vi skal arbejde hen imod at have så meget power, som vi havde i store dele af første halvleg, siger Yussuf Poulsen.

Næste kamp for Leipzig er onsdag, hvor modstanderen hedder Manchester City på udebane.