Video : Tipsbladet
Bundesliga

Efter Isaksen-show: Måtte lave Bayern-træningen om

Thomas Tuchel har haft fokus på at skabe succesoplevelser for spillerne i de seneste par dage.

Det er meget sjældent, at den tyske storklub FC Bayern München taber to kampe i træk, men det er sket i løbet af den sidste uges tid, da man først tabte med 0-3 til Leverkusen i topbraget i Bundesligaen, og dernæst tabte 0-1 til Lazio i Champions League.

Ved Lazio-kampen var det blandt andet efter en stor kamp fra danske Gustav Isaksen, at Bayern måtte gå fra banen som tabere.

Det har efterladt tyskernes cheftræner Thomas Tuchel i en meget presset situation, men ved lørdagens pressemøde på Säbener Strasse var det med et smil på læben, at han dukkede frem forud for kampen mod Bochum, skriver Kicker.

Han erkendte dog, at stemningen naturligvis er dyster i klubben efter de to nederlag uden selv at få scoret.

- Det har været en meget dårlig uge for os, fortæller Tuchel, som efter hjemturen fra Rom i onsdags havde lavet om i rutinerne med træningen.

- Det var ikke nok bare at fortsætte som normalt. Også den afsluttende træning lørdag eftermiddag vil være anderledes end normalt, for at sætte spilleglæde og succesoplevelser mere i centrum igen, lyder det fra Tuchel.

Dog står det klart, at man vil fortsætte med det samme spilsystem som før, selvom det havde været sportsligt fuldstændig utilfredsstillende, fortæller Thomas Tuchel, som har en klar opfattelse af, hvordan den seneste uge har været, og hvad han vil gøre.

- Naturligvis er der ting i trænerkarrieren, man foretrækker at undgå, men som kan ske, og så drejer det sig primært om at komme igennem det og finde styrke i det og betragte det som en udfordring, fastslår Bayern-træneren.

Bayern er i skrivende stund fem point efter Leverkusen i toppen af Bundesligaen.