Robert Skov scorede på direkte frispark i Hoffenheim-sejr

Robert Skov markerede sig med en frisparksscoring, da Hoffenheim vandt en testkamp lørdag.

Hoffenheim besejrede lørdag eftermiddag Mainz 05, og i den kamp blev danske Robert Skov matchvinder. Den danske landsholdsspiller scorede nemlig det afgørnede mål til 2-1.

Robert Skov startedeinde i opgøret, mens landsmanden Jacob Bruun Larsen slet ikke var en del af truppen. Larsen er i stedet med i en testkamp senere lørdag.

Det var først i anden halvleg, at der blev åbnet for målscoringen i opgøret. Efter at første halvleg var 45 målløse minutter, scorede Philippe Mateta for Mainz efter 51 minutter, og så havde Hoffenheim kurs mod et nederlag.

Det blev der til gengæld hurtigt ændret på, da Stefan Posch tre minutter senere udlignede.

Og sejrsmålet stod Robert Skov for knap ti minutter senere. Danskeren tog chancen på et direkte frispark fra 25 meter, og her sendte han bolden flot op i krydset. Det meddeler Hoffenheim på sin Twitter.

2-1 blev slutresultatet, og der blev altså ikke scoret yderligere.