• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Morten Jørgensen

Rønnow er udfordret på sproget: Er begyndt at forstå mere

Frederik Rønnow er opsat på at lære at tale tysk, så han bedre kan klare sig i Eintracht Frankfurt.

Af Morten Jørgensen

Det har været en stor omvæltning for Frederik Rønnow at forlade de trygge rammer i Brøndby for i stedet at prøve sig af i en af verdens bedste ligaer.

Det første halve år i Bundesligaen hos Eintracht Frankfurt er ikke forløbet efter planen for den danske landsholdsmålmand, som hurtigt løb ind i en skade til træning. Efterfølgende hentede den tyske klub sin gamle målmand tilbage, og derfor har Frederik Rønnow blot spillet seks kampe.

- Det har været en omvæltning at komme til en ny og større klub i et nyt land, og det er ikke forløbet helt, som jeg havde håbet, forklarer Frederik Rønnow til Horsens Folkeblad.

Den 26-årige målmand, som indtil i sommer ikke havde spillet uden for Danmarks grænser, har blandt andet skulle vænne sig til, at en stor del af kommunikationen foregår på tysk, og her er han endnu ikke særlig stærk. Arbejdet på at lære tysk er dog i fuld gang.

- Der er mange udenlandske spillere, så meget af det foregår på engelsk, men jeg vil gerne lære tysk. Min målmandstræner taler tysk hele tiden, og jeg er begyndt at forstå mere og mere, lyder det fra Frederik Rønnow.

Målmanden har kontrakt med Eintracht Frankfurt, der har gang i en god sæson både i Bundesligaen og Europa League, frem til sommeren 2022.

Superliga

Mere Superliga

Fokus