Video : Tipsbladet
Bundesliga

Ros til Bo Svensson efter perfekt debut

Union Berlin-profilen Rani Khedira fremhæver Bo Svenssons kvaliteter som træner efter danskerens uofficielle debut, der endte med en 4-0-sejr.

Der var ingen slinger i valsen, da Bo Svensson lørdag fik sin uofficielle debut som cheftræner for Union Berlin. 

I testkampen mod BSG Chemie fra den fjerdebedste række endte det nemlig med en sikker 4-0-sejr til Bo Svenssons mandskab. 

Efter kampen pegede den danske Union Berlin-boss dog på, at man ikke skal lægge det store i resultatet.

- Hvad angår den type fodbold, jeg gerne vil se fra holdet, var dagens kamp ikke specielt meningsfuld. Mit fokus var på at se, hvordan drengene kommunikerer med hinanden på banen, korrigerer forskellige ting og generelt arbejder sammen. Nu har vi nogle ting, vi kan tage udgangspunkt i, i løbet af den næste uge, lød det ifølge Berliner Zeitung fra Bo Svensson. 

Union Berlin sluttede i sidste sæson på en skuffende 15. plads i Bundesligaen, men ifølge midtbaneprofilen Rani Khedira indikerede lørdagens kamp, at hovedstadsklubben er på vej i den rigtige retning. Samtidig roste Khedira også holdets nye danske cheftræner. 

- Man kan fornemme en optimistisk stemning. Træneren er tydelig og præcis i sin tilgang, og han ved, hvad han vil have. Han giver os tydelige beskeder om, hvad han ønsker at se fra os, og han kommunikerer til os som en ligeværdig, lyder det fra Rani Khedira, der er lillebror til den tidligere Real Madrid-stjerne Sami Khedira. 

Bo Svensson og Union Berlin indleder den kommende Bundesliga-sæson med en udekamp mod Bo Henriksens Mainz-mandskab den 24. august.