• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Victor Risager

Schalke 04 henter erfaren Bundesliga-målræv

Foto: Schalke 04

Bosniske Vedad Ibisevic har scoret mål i Bundesligaen i mange år, og i den kommende sæson skal han gøre det for Schalke.

Af Victor Risager

163 gange har Vedad Ibisevic fået netmaskerne til at blafre for diverse tyske klubber, og i den kommende sæson skal han forsøge at score mål for Schalke 04.

Den 36-årige bosnier er torsdag blevet præsenteret i Schalke 04, hvor han har fået en etårig aftale, der altså gælder indtil næste sommer. Det meddeler klubben på sin hjemmeside.

Vedad Ibisevic har spillet de seneste sæsoner for Hertha Berlin, hvor det i 2019/20-sæsonen blev til ni mål på 27 kampe, og han brænder stadig efter at fortsætte på det højeste niveau. Det mener Schalkes sportsdirektør Jochen Schneider. 

- Vedad er et godt aktiv for vores hold. Han er en erfaren og målfarlig angriber, der stadig brænder for at spille hver Bundesliga-kamp, siger Jochen Schneider ifølge klubbens hjemmeside og tilføjer:

- Han overbeviste os med sin attitude i vores snakke. Han vil bare fortsætte med at spille fodbold på højeste niveau, og hans kvaliteter er ubestridte. Vi ser frem til at arbejde sammen.

Foruden Hertha Berlin har Vedad Ibisevic spillet mere end kampe for både Hoffenheim og VfB Stuttgart. Han har også før været i Paris Saint-Germain, Dijon og Aachen. 

Schalke sluttede i sidste sæson på en skuffende 12. plads i Bundesligaen, og ingen spillere scorede mere end syv mål for klubben. 

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus