Video : Tipsbladet
Bundesliga

Skidt nyt for dansker: De jagter ny målmand

Dansk målmand håber på at få chancen i Hertha Berlin, men det er skidt nyt, at klubben kigger efter en ny keeper fra en høj hylde.

De har sagt farvel til Marcel Lotka og Nils Körber, og flere keepere er på vej væk fra Hertha Berlin.

Det er ikke dårligt nyt for danske Oliver Christensen, der stod sæsonens sidste kamp mod HSV og i øvrigt gjorde det godt, da klubben sikrede sig en ny sæson i Bundesligaen, problemet for den tidligere OB-keeper består i, at Hertha Berlin kigger på at hente et stærkt navn eller to.

Udover de førnævnte er det også muligt, at Alexander Schwolow kan forlade klubben efter et par skuffende sæsoner, mens rutinerede Rune Jarstein, der har kontrakt tre år endnu, også kan være på vej videre. 

Oliver Christensen spillede kun én gang i sidste sæson, og det var den sidste kamp inden en sommerferie. Når han kommer retur, er der altså noget mindre konkurrence, men problemet er, at der ventes at komme noget ind i løbet af sommeren.

Det store tyske medie Bild fortæller, at man har fem keepere på blokken lige nu.

Stefan Ortega, der stod for Bielefeld og gjorde det godt i sidste sæson. Han er kontraktfri, men en målmand, som Oliver Christensen vil have muligheder mod.

Timo Horn fra FC Köln. Han er på bænken i Köln, men målmandstræner, Andreas Menger, kender ham indgående fra deres fælles tid i FC Köln.

Philipp Köhn, der er 24 år og spiller i Salzburg. Betragtes stadig som et stort målmandstalent, og det vil være en bet for Oliver Christensen, hvis han hentes til klubben. Bild skriver dog, at Hertha Berlin fortsat har tro på danskeren.

Bernd Leno, 30 år og keeper i Arsenal. Det vil også være et problem for Oliver Christensen, hvis han kommer til klubben, da han er så stort et navn, at han skal spille.

Odisseas Vlachodimos fra Benfica. En græsk keeper, der tidligere har spillet i Stuttgart. Målmandstræneren kender ham.

Oliver Christensen har kontrakt med Hertha Berlin i fire år endnu.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.