Video : Tipsbladet
Bundesliga

Robert Skov giver kold skulder til danske klubber

Robert Skov nyder stor succes i Hoffenheim, hvorfor der har været spekuleret meget i danskerens fremtid. Danskeren holder da også selv en lille dør på klem for et muligt skifte, men det bliver ikke hjem til Danmark, fastslår han overfor Tipsbladet og den øvrige presse.

Tipsbladet i Helsingør: 

Robert Skov har fundet vej ind i varmen hos Hoffenheim, hvor han i øjeblikket er fast starter på den venstre wingback for tyskerne.

Derfor var der da også stor interesse for danskeren i sommerens transfervindue, men det ville sportsdirektør i Hoffenheim, Alexander Rosen, ikke høre tale om. Læs mere om det her.

- Jeg ved ikke, om der var noget, der var tæt på. Klubben havde gjort det klart, at de ikke ville sælge mig, og når man har det standpunkt, så er det svært, at der skal ske noget andet.

Det var nemlig primært klubben, der stod i vejen for at Robert Skov kunne finde en ny arbejdsgiver. Og derfor holder han da også en lille dør på klem for at han måske kunne finde en ny adresse, selvom det ikke er noget han tænker over.

- Jeg har ikke gjort mig så store overvejelser om fremtiden. Jeg har et år tilbage af min kontrakt. Jeg har været fire år i udlandet, nu har jeg et år tilbage, som jeg vil få det bedste ud af. Om det betyder, at der skal ske noget, eller der ikke skal ske noget andet, det tager jeg som det kommer.

Men hvis danske klubber går rundt med ambitioner om at hente Robert Skov hjem til Danmark, så kan de godt droppe dem igen.

- Jeg har egentlig ikke overvejet at vende hjem til Danmark, hvis jeg skal være ærlig. Jeg sætter stor pris på at være i udlandet og jeg ser det som en positiv ting.

Til gengæld kan andre tyske klubber godt spidse øre, hvis de har danskeren på deres ønskeliste.

- Om jeg bliver i Tyskland eller finder et andet sted, det finder vi ud af. Men jeg er glad for at spille i Tyskland. Jeg synes, det er en fed liga, jeg har det godt her, og der er udsolgt overalt. Det trives jeg i.

Robert Skov står i denne sæson noteret for ét mål og to assist på 6 kampe i Bundesligaen.