• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Oliver Okstrøm

Slet ikke som Bendtner: Wolfsburg vilde med Wind

Foto: Getty Images

Jonas Wind har trods hang til øl styr på sagerne.

Af Oliver Okstrøm

Jonas Wind har vist klassen frem i begyndelsen af denne Bundesliga-sæson, hvor han efter tre kampe allerede har sendt bolden i kassen fire gange. Det kommer efter en sommerpause, hvor den stramme, tyske mentalitet har været forundret over hans adfærd på Roskilde Festival med blandt andet ølbong på menuen.

Men i den tyske klub er man ikke så nervøs. I en stor artikel i tyske Kicker kommer man ind på en sammenligning med den tidligere danske landsholdsspiller Nicklas Bendtner, som også var forbi Wolfsburg, hvor Wind nu spiller.

Og her bliver der slået fast, at Jonas bestemt ikke er ligesom sin landsmand. I stedet slår hans nuværende cheftræner Niko Kovac fast, at trods de festlige scener fra sommeren, så har Wind ikke slappet af.

- Han kom tilbage fra ferien i god form, lyder det fra Kovac, der også har peget på, Wind er blandt ligaens bedste angribere.

Hans tidligere træner Florian Kohfeldt beskriver desuden den danske landsholdsangriber som en gut med en behagelig og tilbageholdende personlighed. Der er dog mere end bare det.

- Men han er mere erfaren, end man ville forvente ved første øjekast. Han er også afklaret og ved, hvad han vil. Han pakker det ind i en skandinavisk høflighed, siger han og fortsætter med, hvad der gør han så stærk for tiden:

- Måske er det bare den nye frisure, siger Kohfeldt med et lusket smil.

For det danske landshold diskede han op med et mål og en assist i Danmarks seneste kamp mod San Marino.

Det er ikke kun øl, som har fået tyskerne til at lette på øjenbrynene. Det samme gør sig gældende med Winds lyst til Nutella. Læs mere om det her.