Video : Tipsbladet
Bundesliga

Sørloth tager afsked med Trabzonspor: Min drøm er Bundesligaen

Alexander Sørloth løfter nu sløret for skifte til den bedste tyske række, hvor hans kommende klub givetvis er RB Leipzig.

Den tidligere FC Midtjylland-angriber Alexander Sørloth er ved at tage det næste skridt i sin karriere. I den seneste tid har han haft stor succes med sit lejeophold i tyrkiske Trabzonspor, og det er blevet bemærket.

Derfor rykker han nu videre til den tyske Bundesliga, hvor Leipzig sandsynligvis er tæt på at kunne præsentere nordmanden. I den forbindelse har Sørloth selv lavet en video-hilsen til fansene i Trabzonspor, hvor han fortæller dem om tankerne bag skiftet.

- Selvom Trabzonspor har behandlet mig som deres søn, så har jeg drømme og mål med min karriere. En af dem er at komme til at spille i den tyske Bundesliga. Det er en meget stærk liga. En af de bedste i verden, siger han og fortsætter:

Læs også:Medie: Champions League-klub præsenterer Sørloth senest onsdag

- Så det er med tungt hjerte, at jeg har valgt dette, men jeg er nødt til at tænke på min karriere, og jeg vælger ikke Tranzonspor fra. Jeg vælger at tage det næste skridt i min karriere. Det håber jeg at alle kan forstå, lyder det fra Alexander Sørloth.

Leipzig selv bliver ikke nævnt direkte, men rygterne i den seneste tid samt en teaser-video på den østtyske klubs Twitter-konto peger voldsomt på, at det er Sørloth, der er på vej.

Skiftet kommer til at ske fra Crystal Palace, som havde udlejet ham til Trabzonspor. Den engelske klub købte tilbage i januar 2018 den norske angriber fra FC Midtjylland for et beløb, som er steget til over 120 millioner kroner, da visse bonusser er blevet udløst. Nu kan en ny portion være på vej, hvis der er lavet klausuler om videresalgsprocenter.

Læs også:Lørdagens rygtebørs: Crystal Palace vil bruge Sørloth-penge på Brentford-profil

Leipzigs teaser kan ses nederst i artiklen, hvor man også kan se, at de pludselig har fået sig et Ø i navnet på det sociale medie.

Læs også:Yussuf Poulsen svær at lokke fra Leipzig: Kun et par håndefulde klubber kan

Læs også:Medie: Superligaens dyreste salg tæt på tysk topklub

Læs også:Tyrkere skal mødes med Leipzig, Tottenham og Crystal Palace om Sørloth