Video : Tipsbladet
Generelle

Tyrkere skal mødes med Leipzig, Tottenham og Crystal Palace om Sørloth

Alexander Sørloths fremtid er stadig helt åben, men det kan ende med et skifte tilbage til Premier League.

Den tidligere FC Midtjylland-spiller Alexander Sørloth har på det seneste været rygtet til en ny klub, hvor både RB Leipzig og Tottenham har været nævnt som muligheder for den målfarlige nordmand, som for tiden er på en lejeaftale i tyrkiske Trabzonspor fra engelske Crystal Palace.

Hidtil er der dog ikke sket noget, og det er heller ikke bare noget, der kommer til at ske uden videre. Det fortæller Trabzonspor-præsidenten Ahmet Agaoglu i et interview med det tyrkiske medie Fanatik.

Læs også:Mandagens rygtebørs: Eriksen får løbepas

- Sørloth vil gerne videre, men der er ingen spillere, som bare får et 'okay' med det samme. Vi skal mødes med Leipzig og Tottenham samt Crystal Palace, og vi er alle ret til en transfer, lyder det fra Agauglu.

Desuden er der et problem med Sørloth, som ikke er kommet tilbage til Tyrkiet efter den seneste landsholdssamling, hvor han var med Norge i deres opgør i Nations League.

Læs også:Underlig sag om Sørloth: Disciplinærproblemer og transferbud

Sørloths tid i tyrkisk fodbold har været en stor succes, og i sidste sæson blev han topscorer i ligaen, ligesom Trabzonspor længe var med i kampen om mesterskabet, men måtte i sidste ende se det gå til Basaksehir.

Tilbage i 2017 skiftede Alexander Sørloth til FC Midtjylland, og et halvt år efter solgte de danske mestre ham videre til Crystal Palace for et trecifret millionbeløb. Han slog dog aldrig helt til i Premier League, men med Tottenham nævnt som en mulighed, så kan han være på vej tilbage til en ny chance i den bedste engelske række.

Læs også:Topscorer, mester og skuffelse: Redaktionen forudsiger Superligaen

Læs også:Sørloth kaldt verdensklasse: I går var det en rigtig beskrivelse

Læs også:Haaland om Sørloth-samarbejde: Vi hygger os