• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Kenneth Jensen

Sparkede bold i hovedet på dansker - det skulle han ikke have gjort

Foto: Getty Images

Den danske landsholdsspiller Jannik Vestergaard tog godt imod amerikanske Aron Johannsson, da denne kom til Werder Bremen. Lige indtil Johannsson tog pis på den danske stopper.

Af Kenneth Jensen

Han smadrede mål ind for AGF, og i 2013 fik amerikanske Aron Johannsson, der er født og opvokset på Island og også har islandsk statsborgerskab, drømmen om et skifte til udlandet opfyldt. Et par år senere skiftede angriberen til Werder Bremen, og her mødte han danske Jannik Vestergaard.

Vestergaard var U21-landsholdsspiller for Danmark på det tidspunkt og en vigtig brik i forsvaret hos Bremen, og da Aron Johannsson talte dansk fra sin tid i Danmark, var det naturligt for angriberen at omgås Vestergaard i den første tid.

Læs også:Ekspert lovpriser dansker: Hvorfor har Klopp ikke tænkt på at hente ham?

Men Aron Johannsson fik en vigtig lærestreg tidligt i sin tid i Werder Bremen: Danskeren er ikke en, man tager pis på.

Jannik Vestergaard, der i dag klarer sig fremragende i engelske Southampton og igen er blevet en fast bestanddel af det danske landshold, var ikke tilfreds, da Johannsson ramte danskeren i hovedet med en bold under noget småspil i angriberens første uge i Werder Bremen.

Læs også:Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere

- Han kiggede på mig og sagde, "Aron, hvis du gør det igen, brækker jeg dine ben." Jeg brød ud i latter og troede, at han lavede sjov, men han kiggede på mig med alvorlig mine. Jeg var bare, "shit", siger Aron Johannsson ifølge det islandske medie dv.is til radioprogrammet Draumalið.

Danske Jannik Vestergaard har ikke været tilfreds med at få bolden i hovedet, men han er en behagelig person, så han havde næppe gjort alvor af truslen, der nok også handlede om at sætte hierarkiet på plads.

Aron Johannsson, nu 30 år, spillede i Bremen i fire sæsoner, men var meget plaget af skader i sin tid i Tyskland. Han skiftede til Hammarby i sommeren 2019. Nu er angriberen fri på markedet og leder efter en ny arbejdsgiver.

Jannik Vestergaard blev i 2016 solgt til Borussia Mönchengladbach, og i 2018 blev han så den dyreste dansker nogensinde, da han blev solgt til engelske Southampton. Siden er Joachim Andersen blevet den dyreste dansker.

Læs også:Danny Ings lobber eksklubben Liverpool i knæ

Læs også:Spilforslag til PL: Tre tirsdags-tilbud

Læs også:Spilforslag til PL: Tre tirsdags-tilbud

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus