Video : Tipsbladet
Bundesliga

Stjerne suspenderet: Nægtede at spille

Det koster nu for Naby Keita, at han strejkede i forbindelse med Werder Bremens kamp mod Leverkusen.

Danske Jens Stages holdkammerat Naby Keita kommer nok ikke til at spille mere for Werder Bremen. det sker efter, at han valgte at strejke inden kampen mod Leverkusen i weekenden.

Det har fået Bremen-klubben til at beslutte sig for at suspendere Keita resten af sæsonen. Det fortæller klubben ifølge Kicker.

Samtidig er der også blevet sendt en betydelig bøde i retning af midtbanespilleren, som har kontrakt frem til 2026 med nordtyskerne. Det er dog langt fra sikkert, at han overhovedet kommer til at spille for dem igen, skriver førnævnte medie.

De mener, at det er udelukket at forestille sig, at han kommer til at komme i kampe for dem igen.

Werder Bremen-boss Clemens Fritz har da også talt med store bogstaver om hændelsen.

- Nabys opførsel er ikke til at tolerere for os som klub. Med denne handling svigtede han sit hold i en sportsligt og personalemæssigt anstrengt situation og satte sig selv over holdet. Det kan vi ikke tillade, siger han og fortsætter:

- Vi har brug for fuld fokus på de resterende kampe og et hold, der står helt sammen i denne fase af sæsonen. Derfor var vores tiltag uundgåelige, lyder det fra Clemens Fritz.

Det er da også blevet til syv kampe i træk nu uden sejr, og der er kun fem point ned til playoff-pladsen om at undgå nedrykning. En plads, som lige nu indtages af Bo Henriksens Mainz, som brager frem.

Der er fem kampe tilbage af Bundesligaen.