Video : Tipsbladet
Bundesliga

Stoppede i 2022: Her er Dominik Kaisers nye job

Den tidligere Brøndby-stjerne er tilbage i RB Leipzig.

Den tidligere Brøndby-stjerne Dominik Kaiser stoppede i december sin karriere som professionel fodboldspiller, men han forlader ikke fodboldverdenen.

I stedet vender den 34-årige tysker tilbage til RB Leipzig, hvor han er en klublegende og fanfavorit. Det meddeler Bundesliga-topklubben fredag via sin hjemmeside.

Og her skal han udfylde forskellige roller. Blandt andet skal Kaiser frem til sommer være en del af scoutingafdelingen og talentafdelingen i klubben, oplyser RB Leipzig.

- Jeg er virkelig glad for at blive en del af RB Leipzig igen, og jeg ser virkelig frem til den kommende periode. Efter at jeg forlod Leipzig i 2018, har jeg altid været i tæt kontakt med klubben og byen. Jeg havde den bedste og mest succesrige tid i min aktive karriere her, og Leipzig har altid været hjem.

- Derfor stod det hurtigt klart efter afslutningen af min karriere, at jeg gerne ville tilbage med min familie – til byen, men også til RB Leipzig. Vi havde mange gode snakke på forhånd om roller i klubben. Det, der er særligt vigtigt for mig, er at samle en masse indtryk og erfaringer om, hvordan en fodboldklub arbejder uden for banen i første omgang - med de forskellige afdelinger, administrative processer og talrige ansvarsområder.

- Og det er lige præcis det, jeg vil lære i de kommende måneder, så jeg så kan orientere mig om det. Bagefter sætter vi os ned igen og diskuterer, hvilke opgaver og funktioner der passer mig bedst, og som svarer til mine og klubbens ideer, siger Dominik Kaiser til RB Leipzigs hjemmeside.

Dominik Kaiser spillede for RB leipzig fra sommeren 2012 til sommeren 2018, og han var med til at tage klubben fra den fjerdebedste tyske række til Bundesligaen. Desuden var han også anfører i en stor del af sine 167 kampe for klubben.