• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga tipsbladet.dk

Storklubber flokkes om gratis Bayern-stjerne

Foto: Getty Images

Efter 12 sæsoner i Bayern München er det næste sommer slut for David Alaba, der skal videre, og der er meget stor interesse omkring den 28-årige spiller.

Af tipsbladet.dk

FC Bayern München har kæmpet en meget hård kamp igennem de seneste mange måneder. En kamp der har haft til formål at holde på storprofilen David Alaba, der har været i den tyske klub i 12 sæsoner med undtagelse af seks måneder tilbage i 2010, hvor han var udlejet til Hoffenheim.

Kærligheden er dog ikke gengældt, for trods udsigt til en betragtelig lønstigning vil David Alaba ikke forlænge med Bundesliga-mestrene. Det gør, at han fra januar kan forhandle frit med andre klubber, og næste sommer vil han være helt gratis, når kontrakten udløber.

Læs også:Lørdagens rygtebørs: Hollænder vil tvinge sig til Barcelona-skifte

Spørgsmålet er så, hvem den næste klub bliver, og her kan svaret meget vel blive Real Madrid. I hvert fald skriver spanske AS, at Real Madrid har Alaba meget højt på ønskelisten, selvom det bliver meget dyrt at betale hans løn ovenpå coronakrisen. Real Madrid er dog en af de få klubber, der vil kunne gøre netop det.

Ifølge AS bliver tingene dog sværere for Real Madrid herfra. Nu melder Manchester City sig nemlig også på banen, og her kan man friste med et samarbejde med Pep Guardiola, som har arbejdet tæt sammen med Alaba i tiden i Bayern München.

Læs også:Sergio Ramos kan sætte europæisk landskampsrekord: Tæt på 177 kampe

Også Juventus nævnes som en af bejlerne næste sommer, men italienerne ventes ikke at ligge helt så lunt i svinget som Real Madrid og Manchester City skulle gøre det i øjeblikket.

Læs også:Belgien-træner om coronaramt stjerne: Han kan blive klar til Danmark

Læs også:Tirsdagens rygtebørs: Christian Eriksen vender 'hjem'

Læs også:Napoli taber appel: Skrivebords-nederlag står ved magt

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus