Video : Tipsbladet
Bundesliga

Storklubber lurer: Han er bekymret for Lindstrøm

Jesper Lindstrøm er på blokken hos flere af Europas største klubber efter pragtpræstationer hos Eintracht Frankfurt, men danskeren bør ikke have travlt, mener den tidligere sportsdirektør.

Jesper Lindstrøms aktie er steget med raketfart efter gennembruddet i Eintracht Frankfurt i denne sæson, og danskeren er interessant hos flere storklubber i Europa. 

For eksempel har Tipsbladet beskrevet, at der er sat kryds ud for Lindstrøms navn hos Liverpool og Napoli

Meget peger da også på, at denne sæson bliver den sidste i Eintracht Frankfurt for Jesper Lindstrøm, som man forventer bliver brandvarm til sommerens transfervindue. Den tidligere Brøndby-spiller bør dog lige stikke fingeren i jorden og parkere de eventuelle drømme, han har om et større skifte.

Det mener Eintracht Frankfurts tidligere sportsdirektær Bruno Hübner. I et interview med Kicker siger Hübner, der var sportschef i Frankfurt fra 2011 til 2021, at Lindstrøm og Randal Kolo Muani bør blive i noget tid endnu, før de søger mod større adresser.

- Begge er unge og rigtig gode. Vejen er åben for dem, men efter min mening bør de blive i mindst en sæson mere, lyder Hübners klare dom.

I og med han var sportsdirektør i Frankfurt i ti år, har han sendt rigtig mange spillere væk fra Frankfurt, og han har noteret noget, som går igen stort set hver gang. 

- Alle, der rejste, oplevede et fald i præstationerne bagefter. Det vil kun gavne udviklingen at blive endnu et år og modnes i dette miljø, mener Hübner. 

Begge er på lange kontrakter, hvorfor Eintracht Frankfurt står i en god forhandlingsposition, såfremt der skulle ske noget. Buddene på de to stjerner kan dog blive så store, at klubben ikke kan sige nej til det.

Randal Kolo Muani har været involveret i 21 scoringer i 18 Bundesligakampe i denne sæson, mens tallet for Lindstrøm er 11. Begge var flyvende i weekendens 3-0-sejr over Hertha BSC. Kolo Muani kom på tavlen to gange, mens Jesper Lindstrøm stod for en enkelt assist.