Svensson og Mainz med sent sejrsmål

Bo Svensson og Mainz trak sig sejrrigt ud af søndagens udekamp mod Mönchengladbach i Bundesligaen.

Det var med hiv og sving, at Mainz og dens danske cheftræner Bo Svensson løb med sejren ude over Borussia Mönchengladbach i Bundesligaen søndag eftermiddag.

Main fik en fremragende start på opgøret. Efter ti minutters spil gjorde østrigske Karim Onisiwo det til 0-1 for gæsterne.

Et kvarter senere svarede Mönchengladbach tilbage. Lars Stindl reducerede til 1-1, hvorfor der igen var balance i regnskabet til pause.

I anden halvleg lignede det længe, at de to mandskaber skulle dele i porten, men sådan skulle det ikke gå.

Fem minutter før tid scorede Mainz sejrsmålet. Igen var det en østriger, der kom på måltavlen, da Kevin Stoger sendte bolden i netmaskerne til 1-2.

Dermed tog Mainz sejren og de tre point, hvorfor Svenssons tropper holder liv i drømmen om overlevelse i den bedste, tyske fodboldrække med ét point op til Hertha Berlin over nedrykninsstregen.