• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Jacob Quvang

Svensson rygtet til PL-klub: Her er hans svar

Foto: Getty Images

Bo Svensson blev for nylig sat i forbindelse med det ledige trænersæde i Wolverhampton, og nu svarer han på rygtet.

Af Jacob Quvang

Bo Svensson har været en stor succeshistorie i sin tid i Mainz, og dermed var det ikke verdens største overraskelse, at danskeren blev sat i spil til det ledige trænersæde i Wolverhampton efter fyringen af Bruno Lage. 

Her skrev det engelske medie The Telegraph, at den kriseramte klub har Svensson og Julen Lopetegui, der lige er blevet fyret i Sevilla, som topkandidater. 

Et skifte til Premier League lader dog ikke til at komme på tale for Svensson. I et nyligt interview med VRM forpligter han sig til Mainz ifølge Allgemeine Zeitung. 

Her tøver han nemlig ikke et sekund, da han bliver spurgt ind til sin Mainz-fremtid. 

- Jeg har det rigtig, rigtig godt i Mainz. Det projekt, vi har i øjeblikket, er meget interessant, siger han, hvorefter han giver udtryk for at blive i Mainz indtil tidligst næste år.

Tidligere har det engelske medie The Athletic blandt andet raporteret, at Bo Svensson også var en kandidat til Brighton-jobbet, der i stedet gik til Roberto de Zerbi. 

Der var dog ikke noget om det, påpeger den 43-årige dansker.

- Klubben kontaktede mig ikke. Lige nu har jeg en masse arbejde at gøre her, og der vil jeg give alt. 

- Men jeg ved også, at tingene kan ændre sig hurtigt i fodbold. Hvad sker der med mig, hvis ikke jeg vinder i de næste ti kampe? Er jeg her så stadig? Det er dog ikke så vigtigt, for det er hypotetiske spørgsmål. 

- Jeg kan bare sige det klart og tydeligt, at jeg er her nu, og jeg har det rigtig godt, lyder det fra ham. 

Siden Bo Svensson blev nævnt som topkandidat er netop Julen Lopetegui blevet fyret i Sevilla, hvorfor mange pile peger mod spanieren som den nye Wolves-træner. Lopetegui har tidligere været tæt på jobbet, ligesom han har en tæt forbindelse til Jorge Mendes, akkurat ligesom Wolverhampton.