Thomas Delaney indskiftet, da Dortmund storsejrede i pokalen

Dortmund cruisene videre i pokalturneringen. Thomas Delaney fik en halvleg på banen.

Thomas Delaney fik en halvleg på banen, da Borussia Dortmund uden problemer spillede sig videre i den tyske pokalturnering mandag aften.

Den tyske storklub mødte MSV Duisburg fra 3. Liga, og det blev et ensidigt opgør, som Delaney og co. vandt med hele 5-0.

Efter et kvarter fik Dortmund åbnet målscoringen, da Jadon Sancho sendte bolden sikkert i kassen fra ellevemeterpletten, efter at en Duisburg-spiller havde haft hånd på bolden i sit eget felt. Kun et kvarter senere blev føringen fordoblet, og igen var det en engelsk målscorer. Med lidt held fik 17-årige Jude Bellingham nemlig sendt kuglen i kassen.

Ondt blev værre for Duisburg umiddelbart efter, da Dominic Volkmer blev udvist for at nedlægge Erling Haaland i et kontraangreb, og det efterfølgende frispark sparkede Thorgan Hazard flot i kassen.

Mere blev der dog ikke scoret før pausen, men efter pausen fortsatte Dortmund. I pausen blev Thomas Delaney skiftet ind i stedet for Jude Bellingham, og han kunne hurtigt fejre sammen med holdkammeraterne, da de efter 50 minutter scorede til 4-0.

17-årige Gio Reyna tog sig således af et frispark, som på vej mod mål blev rettet af af Axel Witsel og snød keeperen i Duisburgs mål.

Efterfølgende kom Marco Reus på banen, og den tyske stjerne skulle ikke bruge mere end få sekunder på banen, før han scorede til 5-0. Han løb fri direkte ind i feltet og modtog bolden, som han med sin første berøring i kampen tæmmede og sendte i kassen.

Der blev ikke scoret yderligere, og Dortmund er altså videre i turneringen.