Video : Tipsbladet
Bundesliga

Thorup får ny dansker til Augsburg-trænerteamet

Lars Knudsen er ny mand i Bundesliga-klubben Augsburg.

Efter Jess Thorup er blevet ansat som cheftræner i den tyske Bundesliga-klub Augsburg har han først fået Jacob Friis ned til klubben fra Viborg. Nu er der blevet hyret endnu en dansker, og ham kender Thorup særdeles godt.

Det drejer sig nemlig om Lars Knudsen, der var assistenttræner for ham i deres fælles fortid i FC Midtjylland. Det har tyskerne præsenteret denne weekend.

Her bliver der peget på, at Knudsen særligt er specialist inden for dødbolde, og at han har underskrevet en kontrakt frem til slutningen af denne sæson - og han er allerede med på bænken for dem denne søndag.

Augsburgs sportsdirektør Marinko Jurendic har i forbindelse med ansættelsen udtalt sig om, hvad der har overbevist dem.

- Lars imponerede os under samtaler med sin ekspertise inden for dødbolde, og vi tror på, at vi kan forbedre denne vigtige del af vores spil. Hans erfaring vil gøre ham til et fremragende tilføjelse til trænerteamet. Vi ser frem til at arbejde sammen og ønsker Lars en succesfuld start på tilværelsen i FCA, fortæller sportsdirektøren.

Knudsen var i FC Midtjylland mellem 2016 og 2018. Thorup stoppede i samme år, men kom året før til den midtjyske klub, hvor han vandt mesterskabet i det sidste år. Blandt andet ved at ændre til en 3-4-3-formation i samarbejde med netop Lars Knudsen.

Senest har den nye tilførsel til Augsburg-trænerteamet været i engelske Leicester, ligesom han også har været inde omkring det amerikanske landshold og har været landstræner for flere danske U-landshold.