• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Kenneth Jensen

Tidligere AGF-angriber tænker ikke på skifte: Fokus er på at blive fit

Tidligere AGF-angriber tænker ikke på skifte: Fokus er på at blive fit
Foto: Getty Images

Han scorede masser af mål for AGF og blev solgt til hollandsk fodbold, inden han rykkede videre til Tyskland. På det seneste har det dog ikke været nemt for Aron Johannsson, men angriberen tænker ikke på et skifte.

Af Kenneth Jensen

Tre minutter og 50 sekunder skulle den islandske angriber Aron Johannsson bruge på at lave hattrick, da han tilbage i 2012 mødte AC Horsens med sit AGF-hold. I alt lavede han fire mål i den kamp, men de tre minutter og 50 sekunder er stadig den dag i dag det hurtigste hattrick, der nogensinde er blevet scoret i Superligaen.

I det hele taget var angriberen, der stiller op for USA, en spiller, som de elskede i Aarhus, men efter de fire mål og et forrygende efterår med 14 scoringer i 18 kampe i 2012, blev Aron Johannsson solgt til hollandske AZ Alkmaar. Siden tyske Werder Bremen.

Her har karrieren dog ikke helt kørt på skinner, blandt andet fordi Aron Johannsson har været hårdt plaget af skader.

Angriberen har slet ikke spillet i denne sæson og sidder ude med en skade til midt i februar, så det kan måske være tid til at se sig om efter noget andet. Han har udløb til sommer, og med sine 28 år er der behov for at spille fodbold. Det gør man dog kun, hvis man er fit. Noget, Johannsson ikke er for tiden.

- Lige nu handler det om at blive 100 procent fit igen, og så fokuserer han på at færdiggøre sin kontrakt med Bremen. Så må vi kigge på sagerne på et senere tidspunkt, siger Magnus Agnar Magnusson, der er Aron Johannssons agent, til tipsbladet.dk om fremtidsplanerne.

Johannssons navn bliver ved med at blæse i den danske vind. Ikke konkret, men fordi tiden i AGF var så god, og fordi den amerikanske angriber tidligere har vist sig at være så træfsikker.

- Der har jo tidligere været interesse fra Danmark, men det har ikke passet ind på det tidspunkt. Klubber er jo altid interesseret i en god angriber, men det vigtiste er lige nu for Aron at blive frisk, siger Magnusson.

Den 28-årige Werder Bremen har været hofteskadet, haft knæproblemer, og nu kæmper han for at komme sig over en skade i anklen - en skade, han er blevet opereret for.

- Han er mentalt stærk, og han er en positiv type. Der er selvfølgelig perioder, hvor det ikke er så sjovt, men han er meget opsat på at komme tilbage. Han har allerede gået igennem meget, siger Magnus Agnar Magnusson.

Det lyder altså til, at Aron Johannsson fremtid bliver afgjort til sommer, når aftalen med Werder Bremen udløber. Det ligger heller ikke umiddelbart til, at en forlængelse er lige om hjørnet - ikke med alle de skader og de få kampe, han har spillet.

Werder Bremen ligger nummer 10 i Bundesligaen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus