Video : Tipsbladet
Bundesliga

Tidligere VB'er i nyt skifte: De betaler 120 mio.

Hugo Ekitike ser ud til at have fået fremtiden på plads - og den ligger i Tyskland.

Den tidligere Vejle-spiller Hugo Ekitike har udsigt til et ny permanent skifte i karrieren. Det lader nemlig til, at den tyske Bundesliga-klub Eintracht Frankfurt har valgt at udløse den frikøbsklausul, der er i den lejeaftale, de har indgået med Paris Saint Germain.

Det melder den tyske transferjournalist Florian Plettenberg, der arbejder for tysk Sky Sports.

Her er der tale om et beløb på omkring 120 millioner kroner, som de ser ud til at slippe for den 21-årige franskmand.

Ekitike kom til den tyske klub i januar efter, at han var endt i lidt af en blindgyde i PSG, hvor han ikke havde udsigt til at få spilletid. Kun én gang kom han i kamp i det første halve år af sæsonen.

I Frankfurt har det set anderledes ud, og han har været med i ni kampe i den bedste tyske række samt to i Conference League. Det første mål lader dog vente på sig, men han har efter sigende leveret godt nok til at de vil satse på ham.

Særligt skulle den unge angriber være en meget populær skikkelse i omklædningsummet.

Endvidere bemærker de tilsyneladende, at han har haft en svær tid i PSG, og at det kræver tid og tålmodighed, inden han kan vise sit sande niveau frem.

PSG købte Ekitike i Reims i 2022, hvor de betalte 210 millioner kroner for ham. Forinden havde han i 2021 været udlejet til Vejle, hvor han spillede 11 kampe og scorede tre mål.