Foto: IMAGO
Bundesliga

Tidligere Superliga-spiller: Fik råd af Mbappe

Kylian Mbappe fik givet sin anbefaling videre til Hugo Ekitike.

Den tidligere Vejle-spiller Hugo Ekitike skiftede 11 minutter i lukketid i det tyske transfervindue, da han rykkede fra Paris Saint Germain til Eintracht Frankfurt. Det var et valg han tog efter at have spurgt den franske verdensstjerne Kylian Mbappe til råds.

Det fortæller Ekitike ifølge Kicker ved sin præsentation i den tyske klub onsdag.

- Han anbefalede mig at tage det næste skridt i min karriere, fortæller den nu 21-årige franskmand, som slår fast, at der heller ikke var det store hastværk med at få handlen på plads.

- Jeg har ingen langsigtede planer. Jeg er glad for muligheden for at spille her. Jeg vil give tilliden tilbage, vil bare have det sjovt, score mål og være succesfuld, fortæller Hugo Ekitike, som erkender, at det ikke fungerede for ham i PSG.

Her fik han 25 kampe, hvor det blev til tre mål og to assister.

Tidligere har en spiller som Jesper Lindstrøm brugt Frankfurt som et springbræt til at komme videre til de italienske mestre fra Napoli, men for den nye Eintracht-spiller virker det til, at han gerne vil være der længe, fortæller han, ligesom der også blev åbnet op for lidt humor.

- Jeg vil lære sproget og måske engang holde en pressekonference på tysk, siger den tidligere VB'er, som dog stadig kun består af nogle få ord, som hans mor har lært ham.

Det var tilbage i 2021, at han havde en halvæson på leje i Vejle, hvor det blev til 11 kampe med tre mål og to assister.