Video : Tipsbladet
Bundesliga

Tommy Bechmann stopper på Viaplay

Tommy Bechmann skal ikke længere lave TV for Viaplay, og han dukker dermed ikke op på skærmen, når Bundesligaen vender tilbage i næste uge.

Når Bundesligaen går i gang om en uge, bliver det ikke Tommy Bechmann, der skal agere ekspert på Viaplay.

Den tidligere angriber, der som aktiv tilbragte syv år i tysk fodbold, er stoppet hos Viaplay. Aftalen med rettighedshaveren er udløbet, og der er tale om et ganske udramatisk brud, men ikke desto mindre er 41-årige Bechmann altså færdig med at lave TV for denne gang.

- På nogle punkter er jeg da ærgerlig, for det er en fed liga, og jeg har arbejdet sammen med nogle super fede mennesker. Men jeg er sikker på, der vil byde sig nogle spændende muligheder i fremtiden, siger Bechmann til Tipsbladet. 

Lige nu er det uvist, hvad fremtiden bringer for Tommy Bechmann, men han håber at lande et nyt job inden for fodbolden.

- Jeg er ikke så kræsen, men jeg synes, TV har været sjovt at lave, og jeg har været i den branche nogle år, så det er bestemt en mulighed også fremadrettet. Jeg kunne også godt se mig i en fodboldklub igen, siger han og fortsætter:

- Jeg tænker ikke så meget på banen, men mere organisatorisk rundt om. Det passer også meget godt til den kandidat i strategi, organisation og ledelse, jeg har taget på Aarhus Universitet. Fodbold har været en del af mit liv de seneste 30 år, og jeg har levet af det de seneste 20, så jeg føler, jeg har en masse erfaring og viden, jeg kan bruge til noget. 

- På en måde ser jeg fodbolden som en uddannelse i sig selv. Man får noget viden og kendskab til, hvordan mekanismerne i den verden fungerer, og det kan man helt klart bruge til noget senere i livet. 

Tommy Bechmanns afsked på Viaplay betyder, at Stig Tøfting i den kommende sæson kommer til at lave mere Bundesliga, end han har gjort hidtil.