Video : Tipsbladet
Bundesliga

Tottenham-boss: Har tilbagekøbsklausul på Kane

Det er ikke umuligt for Tottenham at få Harry Kane tilbage igen.

Efter en lang årrække og 430 kampe for Tottenham rykkede den engelske top-angriber Harry Kane videre til Bayern München. Der er dog en mulighed for, at han kan vende tilbage til London-klubben.

Det fortæller Tottenham-bestyrelsesformand Daniel Levy til et fanforum-arrangement ifølge engelske Evening Standard.

Her var der et spørgsmål blandt de 250 tilstedeværende deltagere om hvorvidt, der var en tilbagekøbsklausul i den aftale, som man havde lavet med Bayern. Og her var svaret klart og tydeligt.

- Selvfølgelig, lød det fra Levy, som dog ikke kom nærmere ind på, hvordan den så ud.

Bayern betalte i omegnen af 860 millioner kroner for Kane.

Det var endvidere første gang i seks år, at Daniel Levy dukkede op og talte med Tottenham-fansene til det omtalte fanforum.

Selv har Kane da heller ikke kappet alle båndene til Tottenham, og før München-klubbens opgør mod Manchester United i FCK's Champions League-gruppe har han senest fortalt, hvordan han ser situationen.

- Jeg holder altid øje med dem, og jeg vil holde øje med Tottenham resten af mit liv, fortæller han og fortsætter:

- Jeg er virkelig glad for at se holdet spille på den måde, de gør, og det er en fantastisk ting at se fansene glade. De har en kæmpe kamp foran sig [Arsenal på søndag], så jeg vil helt sikkert se, hvordan de klarer sig i løbet af sæsonen, siger Harry Kane ifølge førnævnte medie.

Harry Kane havde under et år tilbage af sin kontrakt med Tottenham, da han skiftede væk fra den engelske klub, som han ankom til i sin tid som skoledreng.

I Manchester United slår manager Erik ten Hag desuden fast, at man ikke tænker på Kane mere, som man ellers var ude efter. Læs mere om det her.