• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Jacob Quvang

Var et emne i Danmark: Nu kan han forlade Schalke

Foto: Getty Images

Legendens søn meldes færdig i Schalke 04 kun et halvt år efter han kom dertil. Tidligere har han været et emne i danske klubber.

Af Jacob Quvang

Tiden i Schalke 04, der skulle fungere som en genstart for Jordan Larsson, har ikke været optimal, siden han skiftede dertil i sommer fra Spartak Moskva. 

0 scoringer i ti kampe er facit for Henrik 'Henke' Larssons søn, og nu skriver Bild, at Schalke allerede overvejer at skille sig af med offensivspilleren. 

Tidligere har 25-årige Jordan Larsson været et emne i danske klubber, hvor han dog ikke satte navn på, hvilken specifik klub det drejede sig om. Det kan han meget vel blive igen til januar, hvis Schalke 04 gør alvor af overvejelsen. 

Tidligere har Jordan Larsson været komplet urealistisk at anskaffe sig for danske klubber, efter han i 2019 rykkede fra Norrköping til Spartak Moskva. Her fik han sit gennembrud i russisk fodbold, hvor han i 83 kampe for Moskva-klubben scorede 27 gange. Hans markedsværdi eksploderede også ifølge Transfermarkt til at være helt oppe på 15 millioner euro. 

Den er dog dalet drastisk. I foråret endte han ligesom mange andre udenlandske spillere med at smutte fra russisk fodbold. Her skiftede han i april til AIK, hvor han spillede i godt tre måneder med en vis succes. AIK kunne dog i sommerens transfervindue ikke overtale ham til at blive permanent, hvorefter han røg til Schalke 04, der var rykket op i Bundesligaen.

Her har han dog ikke formået at sætte sit præg, hvorfor en mulig januartransfer kan blive et tema.