Foto: Getty Images
Bundesliga

Vild plan: Sådan vil de holde på Bellingham

Borussia Dortmund har ikke opgivet at holde på Jude Bellingham.

Jude Bellingham meldes til sommer på vej videre fra Borussia Dortmund, hvor særligt engelske storklubber og Real Madrid har stået stærkt i billedet. 

Skulle Dortmund sælge, så kan de se frem til at score kassen på den 19-årige englænder.

Det er dog ikke sikkert, at det bliver en realitet, for Borussia Dortmund har ikke opgivet at holde på Jude Bellingham i minimum en sæson endnu.

Derfor arbejder klubben med en plan, som skal få ham til at blive i klubben. Det skriver Bild.

Planen inkluderer en massiv lønstigning på hele 150 procent, hvilket sender hans årlige løn op på 110 millioner kroner. Takker Bellingham ja til det tilbud, så bliver han den bedst betalte spiller i Borussia Dortmunds historie. 

Til gengæld vil der blive indført en frikøbsklausul i den nye kontrakt, såfremt Bellingham takker ja. 

Den vil lyde på 131 millioner pund - lidt mere end 1,1 milliarder kroner - hvilket altså svækker Borussia Dortmunds forhandlingsposition mærkbart, hvis de store klubber så vil flokkes om midtbanespilleren.

Lige nu har Jude Bellingham ingen frikøbsklausul, hvilket efterlader Borussia Dortmund i en utrolig god forhandlingsposition, hvor man kan tillade sig at forlange en stor sum for ham. 

1,1 milliarder kroner er til gengæld også en sjat, og så vil Borussia Dortmund få gavn af Bellingham i minimum et år mere, hvilket vil være et stort slag for særligt Liverpool og Manchester City, der ofte rygtes til ham.

Jude Bellingham har været fremragende i denne sæson for Borussia Dortmund, som lige nu fører Bundesligaen.