• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Lars Gram-Hanssen

Wind roses efter pragtkamp: Enhver svigermors drøm

Foto: Getty Images

Der er masser af ros til Jonas Wind efter danskerens to fuldtræffere i Wolfsburgs 6-0-sejr over Freiburg.

Af Lars Gram-Hanssen

Jonas Wind har haft en vanskelig sæson i Wolfsburg, men i søndagens Bundesliga-kamp mod Freiburg kørte det hele på skinner for den tidligere FC København-profil. 

Jonas Wind blev dobbelt målscorer i Wolfsburgs 6-0-sejr over Freiburg, og efter slutfløjtet fik den 23-årige landsholdsangriber da også ros af Wolfsburg-cheftræner Niko Kovac. 

- Han var vores ulykkesfugl i den første halvdel af sæsonen. Men vi kender hans kvaliteter. Jeg håber, at han kan vise dem frem, lød det, ifølge Frankfurter Allgemeine, fra Niko Kovac. 

Med sejren er Wolfsburg oppe på 7. pladsen i Bundesligaen, og det får Jonas Wind til at drømme om en plads i top fire. 

- Vi kan drømme stort. Jeg ville elske at spille Champions League, lyder det fra Wind, der slår fast, at han ikke er en klassisk nier. 

- Jeg er ikke en klassisk angriber. Jeg ønsker at tage del i spillet. Jeg er i god form. Hvis vi forbliver fokuserede og sultne, så er vi et farligt hold. 

Frankfurter Allgemeine hylder samtidig Jonas Wind for stærkt presspil, mens avisen også fremhæver danskerens vindende personlighed. 

- Enhver træner ville ønske at have en spiller som Wind i sin trup. Hans entusiasme gør, at han presser sig selv til det yderste. Hans upåklagelige opførsel gør ham til enhver svigermors drøm. Det er primært en tilbagevendende lårskade, der har gjort, at Wind har fået begrænset spilletid siden skiftet til Wolfsburg, skriver avisen. 

Med søndagens to fuldtræffere er Jonas Wind nu oppe på tre scoringer i syv Bundesliga-kampe.