• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Lasse Sylvest Mikkelsen

Yussuf Poulsen hyldes af stort tysk medie

Foto: Getty Images

Den danske landsholdsangriber har spillet en vigtig rolle for RB Leipzig i de seneste tre kampe, og det bliver der i den grad lagt mærke til.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Yussuf Poulsen har haft svært ved at få netmaskerne til at blafre i denne sæsons udgave af Bundesligaen.

Sølle to Bundesliga-mål var den danske angriber noteret for, inden han kom i gang igen 27. februar mod Borussia Mönchengladbach.

Siden har han vist sig som en vigtig mand for Leipzig med mål og assist i de to efterfølgende kampe.

Det er særligt hans samarbejde med den tidligere FC Midtjylland-spiller Alexander Sørloth, der mandag roses i den store tyske avis Bild.

- Sørloth og Poulsen spiller en vigtig rolle for klubben. I de seneste tre kampe har de to angribere været involveret i syv af klubbens otte mål i rollen som enten målscorer eller oplægger, skriver avisen.

Ifølge norske Sørloth fungerer samspillet med Yussuf Poulsen rigtig godt, og Leipzig-træner, Julian Nagelsmann, er imponerede over deres indsats i weekendens 3-0 sejr over Freiburg.

- Begge gjorde det rigtig godt mod Freiburg. Yussis aflevering til 1-0 målet var svær, og Alexander fik mere selvtillid med sin scoring og assist.

På onsdag skal Leipzig forsøge at vende et 0-2 nederlag mod Liverpool på udebane, og står det til Bild, så starter de to skandinavere sammen i den kamp.

Liverpool har ikke vundet deres seneste otte hjemmekampe, hvor de siden 21. januar har lidt seks nederlag i træk og blot scoret et enkelt mål.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus