Foto: Getty Images
Bundesliga

Yussuf Poulsen sender stikpille til EM-modstander

Når Danmark skal møde Slovenien til EM i Tyskland næste sommer bliver det også et opgør mellem de to holdkammerater i RB Leipzig Yussuf Poulsen og Benjamin Sesko. Det opgør frygter danskeren dog mildest talt ikke.

Det kører meget godt for Yussuf Poulsen i øjeblikket. 

Forhåbentligt kan den danske angriber tage noget af den selvtillid med videre til landsholdslejren til EM i Tyskland næste sommer. Her står Yussuf Poulsen blandt andet over for sin holdkammerat Benjamin Sesko, når Danmark møder Slovenien. 

Og hvis man tvivlede på danskerens selvtillid forud for den kamp, kan man godt tro om igen. 

- Vi havde dem i kvalifikationsgruppen, hvor vi slog dem på hjemmebane. Jeg tror, jeg er mere glad for, at vi har Slovenien i gruppen ved EM end omvendt, udtalte Yussuf Poulsen til Leipziger Volkszeitung. 

Der er da heller ikke noget at sige til, at Yussuf Poulsen har stort overskud for tiden. Han har nemlig spillet sig helt ind i varmen for RB Leipzig, hvor han i de seneste to kampe både har scoret og båret anførerbindet. 

I den seneste kamp mod Heidenheim måtte han dog lade sig udskfite i det 78.minut til fordel for sin kommende modstander til EM-slutrunden Benjamin Sesko. 

Danmark indleder sin EM-gruppe mod netop Slovenien. Det gør de den 16.juli klokken 18:00.