Video : Tipsbladet
Champions League

Afslører: Derfor nægtede Sancho at undskylde

Manchester Uniteds angrebstræner har nu givet et indblik i, hvorfor konflikten mellem Jadon Sancho og Erik ten Hag ikke kunne løses.

På trods af et prisskilt på over 600 millioner kroner blev Jadon Sancho aldrig en succes i Manchester United, og i efteråret røg kantspilleren så helt ud af holdet efter en konflikt med cheftræner Erik ten Hag. 

Jadon Sancho har efter udlejningen til Borussia Dortmund fået karrieren tilbage på ret køl og i morgen skal englænderen spille Champions League-finale mod Real Madrid på Wembley.

Og forud for finalebraget har Benni McCarthy nu givet et indblik i, hvorfor Jadon Sancho nægtede at give Erik ten Hag en undskyldning, efter at kantspilleren i et opslag på sociale medier i september kom med et svar til Erik ten Hag, som efter 3-1-nederlaget til Arsenal forklarede Sanchos fravær i truppen med manglende niveau til træning. 

- Jeg har leveret rigtigt godt til træning i den her uge, lød det fra Sancho, der protesterede over cheftrænerens forklaring: 

- Jeg har været en syndebuk i lang tid, hvilket ikke er retfærdigt. 

Men ifølge Benni McCarthy, der har en fortid som Blackburn-angriber og nu er angrebstræner i Manchester United, var der en særlig grund til, at Jadon Sancho ikke ville give Erik ten Hag en undskyldning. 

- Hvis du kommer fra gaden, så er der ingen, der ønsker at undskylde. Så indrømmer du, at du ikke har trænet godt, og at du er doven. Alle de ting, du bliver beskyldt for. Det var Jadon ikke klar til.

- Træneren har en stærk personlighed og han sagde bare, at en undskyldning var det eneste, han bad om. Jadon mente ikke, at han havde gjort noget galt. Han kunne ikke se, hvorfor han skulle undskylde. Nogle gange er du nødt til at undskylde, for en spiller kan aldrig vinde over en træner, lyder det ifølge Daily Mail fra Benni McCarthy. 

Den tidligere Premier League-bomber fortæller, at han som træner og ven forsøgte at overtale Jadon Sancho. 

- Men Jadon var bare ikke med på den. Han sagde: 'Jeg vil ikke undskylde, for hvis jeg gør det, så undskylder jeg for at være doven, for altid at komme for sent og for ikke at give mit bedste. Så er det det, jeg undskylder for.' Det var hans argument, siger Benni McCarthy.  

Benni McCarthy peger desuden på, at han efterfølgende talte med Erik ten Hag forsøgte at forklare Jadon Sanchos side af sagen. 

Den 24-årige kantspiller har dog ikke spillet en kamp for Manchester United siden august, og han har været udlejet til Borussia Dortmund siden januar.

Jadon Sanchos kontrakt med Manchester United løber frem til 2026.