Video : Tipsbladet
Champions League

Alvaro Morata fik annulleret tre mål, da FC Barcelona slog Juventus

FC Barcelona tog sejren i Torino onsdag aften, hvor Alvaro Morata fik annulleret hele tre mål.

FC Barcelona kom tilbage på sporet efter weekendens nederlag til Real Madrid med en sejr over Juventus i Torino i Champions League onsdag aften.

De italienske værter var imidlertid uden Cristiano Ronaldo i opgøret, efter at portugiseren fortsat ikke er raskmeldt efter at være blevet testet positiv for coronavirus, og i stedet startede Paulo Dybala og Alvaro Morata i italienernes angreb. Især sidstnævnte havde en uheldig aften.

Det var dog FC Barcelona, der kom bedst ud til kampen, og efter to minutter havde de allerede haft et par skud på mål. Tættest på at score var Antoine Griezmann, som med et brag af en flugter havde ramt stolpen i det andet minut.

Læs også:Onsdagens rygtebørs: Manchester United har set sig varm på AC Milan-stjerne

Målet kom dog lidt mere ti minutter senere. I det 14. minut tog Ousmane Dembele chancen og sparkede på mål fra kanten af feltet, og det gav pote. På vej mod mål blev bolden afrettet og sejlede over i det fjerneste målhjørne.

Umiddelbart efter svarede Juventus igen, da Alvaro Morata sendte bolden i mål, men det blev annulleret for hånd på bolden og offside. Det var ikke den eneste gang, spanieren fik annulleret et mål i kampen.

Knap et kvarter senere var den gal igen. Morata fik igen sendt bolden i mål efter et indlæg fra Juan Cuadrado, men igen viste tv-billederne, at han var offside. 

FC Barcelona havde imidlertid også chancer til at udbygge deres føring inden pausen, men det lykkedes heller ikke. 

Ti minutter efter pausen var den så gal igen med Alvaro Morata. Spanieren fik for tredje gang sendt bolden i mål, men et VAR-tjek viste efterfølgende, at han var offside i situationen, og derfor blev hans mål igen-igen annulleret.

Med fem minutter igen led Juventus' håb om at få point med fra opgøret et alvorligt knæk, da Merih Demiral modtog sit andet gule kort og måtte forlade banen. Det lykkedes dem heller ikke at score, og i stedet slog FC Barcelona sejren fast i overtiden, da Lionel Messi scorede på et straffespark, som Ansu Fati havde fremtvunget. 

I overtiden kom Martin Braithwaite ind og fik Champions League-debut for FC Barcelona i det, der sluttede med en 2-0-sejr til katalanerne.