Video : Tipsbladet
Champions League

Toptræner: Ancelotti fortjente sit held mod Bayern

Carlo Ancelotti og Real Madrid havde hele tiden troen på, at det kunne lykkes for dem at vende kampen mod tyskerne, lyder det.

Real Madrid sikrede sig onsdag en plads i Champions League-finalen, da de slog Bayern München med 2-1, så de samlet vandt med 4-3. Det var dog også en kamp, som fik sig en kontroversiel afslutning, da Bayern ikke fik et mål til sidst, da der blev dømt offside.

I den forbindelse har den italienske landstræner Luciano Spalletti været ude og rose den måde, som Real-cheftræner Carlo Ancelotti klarede opgaven. Det sker i et interview med den italienske avis Corriere della Sera.

Her pegede han på, at held betyder meget i fodbold, men at man får det, hvis man fortjener det.

- Real Madrid i Champions League-finalen beviser det. Carlo (Ancelotti red.) havde heldet mod Bayern. Der var nogle dommerfejl, men det tager ikke noget fra sejren. De troede altid på det, lyder det fra Spalletti.

Efter kampen havde den spanske topdommer Mateu Lahoz fortalt til Viaplay, at opgørets dommer Szymon Marciniak havde begået en fejl, som man kan høre mere om i videoen øverst i artiklen.

Bayern førte desuden indtil der var spillet 88 minutter af kampen, hvor Joselu scorede sit første mål i kampen. Her lignede det, at de to storklubber skulle i forlænget spilletid, men et mål mere fra Joselu i overtid sikrede Madrid-klubben finalepladsen.

I finalen skal Real Madrid møde årets store overraskelse fra Borussia Dortmund.