• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Victor Risager

Antonio Conte roser: Christian Eriksen spillede en god kamp

Foto: Getty Images

Antonio Conte roser Christian Eriksen for hans præstation mod Borussia Mönchengladbach onsdag aften.

Af Victor Risager

For første gang siden Serie A-premieren mod Fiorentina for en måned startede Christian Eriksen onsdag aften inde for Inter.

Til hjemmekampen mod Borussia Mönchengladbach i Champions League fik den danske stjerne en plads på midtbanen ved siden af Arturo Vidal og Nicolo Barella, og han gjorde det godt. Sådan lyder det efter kampen fra cheftræner Antonio Conte.

Læs også:Onsdagens rygtebørs: Dortmund vil hente Eriksen i 2021

- Ligesom resten af holdet spillede Eriksen en god kamp. Vi bad ham om at være mere beslutsom på bolden, og jeg synes, han klarede det godt, siger Antonio Conte ifølge Football Italia.

Eriksen og Inter måtte til gengæld nøjes med et point i kampen, da de spillede 2-2, men til trods for det var Antonio Conte godt tilfreds med sine spilleres præstation. 

Læs også:Real Madrid får skrækkelig start på CL med nederlag

- Vi kan ikke sammenligne denne kamp med den kamp, vi spiller uafgjort i sidste sæson mod Slavia Prag. Den kamp var en reel fejl, mens vi i aften klarede os godt mod et hold med et stort potentiale, der har både teknisk kvalitet og fysik.

- Jeg kan ikke huske en redning af Samir Handanovic, mens vi havde chancerne for at vinde kampen. Jeg kan ikke bebrejde gutterne. Selvfølgelig kan vi forbedre os i nogle situationer, hvor der er fejl, og vi er nødt til at arbejde på at mindske dem, siger Antonio Conte.

Inters to scoringer i kampen blev sat ind af Romelu Lukaku. Efter kampen er Inter på en delt andenplads i Gruppe B med Borussia Mönchengladbach, mens Shakhtar Donetsk fører gruppen efter en overraskende sejr over Real Madrid.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus