18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Video : Tipsbladet
Champions League

Atletico Madrid - Inter

Efter et 1-0 nederlag i Italien for tre uger siden, er Atletico Madrid tvunget til sejr onsdag aften, når Inter gæster Estadio Metropolitano til returopgør i Champions League-ottendedelsfinalen.

Kampfakta:
Kampstart: Onsdag klokken 21:00
Spillested: Estadio Metropolitano, Madrid
Dommer: Szymon Marciniak
På TV: TV3+

Holdnyt:
Atletico Madrid:
Diego Simeones mandskab er nede i sækken med 0-1 efter første ottendedelsfinale ude mod Inter for tre uger siden. Et ganske udmærket resultat på en svær udebane, og et fint udgangspunkt for returopgøret. Især med tanke på, at Atletico Madrid var klart underlegne på Guiseppe Meazza.

Inters mål faldt godt nok først sent i første opgør, men italienerne havde banket på i lang tid, og vil nok ærgre sig over, at det ikke blev til en mere komfortabel sejr.

Med det spinkle nederlag lever spaniernes håb om videre avancement i Champions League fortsat, og forhåbningerne får yderligere liv af en fuldkommen fremragende hjemmebanestatistik.

Simeones tropper har nemlig været noget nær urørlige på eget græs i denne sæson, hvor det er blevet til 13 sejre ud af 14 mulige i La Liga, mens der også blev gjort rent bord med tre sejre ud af tre mulige i Champions League-gruppespillet.

Antoine Griezmann har siddet ude med en skade siden det omvendte opgør, men er eftersigende tilbage på træningsbanen, og kan måske nå at blive klar nok til at starte opgøret.

Værterne må til gengæld undvære Lemar, Azpilicueta og José Giménez.

Inter:
Simone Inzaghis mandskab har gang i en vanvittig flot sæson, og må efterhånden betragtes som en seriøs outsider til at nå Champions League-finalen for anden sæson i streg.

Inter overbeviser både spillemæssigt og resultatmæssigt, og er således på stensikker mesterskabskurs i Serie A, hvor der er 16 point ned til nærmeste forfølger. I øvrigt med rækkens suverænt bedste offensiv og suverænt bedste defensiv.

Italienerne har spillet 13 kampe i 2024, og har vundet rub og stub, mens det kun en gang i sæsonen er blevet til nederlag i ordinær spilletid. Og her skal vi helt tilbage til september 2023.

Dermed står det ikke umiddelbart skrevet i kortene, at det skal blive til Champions League-exit onsdag aften, men mod hjemmestærke Atletico Madrid kan alt ske.

Eneste fravær hos Inter er Sensi og Cuadrado.

Karantæner:
Atletico Madrid: Ingen
Inter: Ingen

Bud på startopstillinger:
Atletico Madrid (3-5-2): Oblak - Molina, Savic, Witsel, Hermoso, Lino - Saul, Koke, De Paul - Griezmann, Morata

Inter (3-5-2):  Sommer - Pavard, Acerbi, Bastoni - Darmian, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco - Lautaro, Thuram

Dom:
Inter var klart bedst i første ottendedelsfinale, men Atletico formåede at begrænse nederlagets størrelse, og der venter derfor en gyser på Estadio Metropolitano, hvor spanienerne har været helt forrygende i denne sæson.

Der er helt sikkert en tæt affære i vente onsdag aften, og hvis Griezmann er tilbage i omdrejninger, kan jeg sagtens forestille mig Atletico Madrid sætte et godt tryk ind, og måske også score.

Omvendt så ser Inter bare gode ud for tiden, både defensivt og offensivt, at det er svært at forestille sig, at de ikke gør nok til at spille sig videre.

Dommen lyder på 1-1, og Inter løber dermed med det videre avancement.

Spilforslag:
Uafgjort til odds 3.35 ved NordicBet. Husk, at odds kan ændre sig løbende.