Video : Tipsbladet
Champions League

Barca-boss er sikker: De kan stoppe Mbappe

Barcelonas defensiv har før vist sig at være nærmest uigennemtrængelig.

Barcelona klarede sig i Champions Leagues ottendedelsfinale forbi Napoli, der havde profiler som Victor Osimhen og Khvicha Kvaratskhelia med på holdet. Nu venter PSG i kvartfinalen, som har Kylian Mbappe som en altoverskyggende stjerne.

Det er dog noget, som Barcelonas vice-præsident Rafa Yuste mener, at catalanerne har en plan mod. Det fortæller han i et interview med spanske Marca.

- Barcelonas trup kan stoppe Mbappés og PSG's angreb. Mbappé er en stor spiller, men vi ser på hele holdet. Vi har en af de bedste forsvar, der sidste år var det, som blev scoret mindst på, siger han og fortsætter:

- Vi skal være meget seriøse, gøre tingene rigtigt og holde øje med hele holdet, ikke kun en enkelt spiller, for ellers ville vi begå fejl, lyder det fra Yuste.

Danske Andreas Christensen var i stor stil en afgørende spiller i forsvaret i sidste sæson, hvor de også vandt mesterskabet i en sæson, hvor det som Barca-bossen påpeger var med et jernforsvar som en ret vigtig årsag.

Nu er Christensen blevet flyttet frem til den defensive midtbane.

Selv husker Yuste også, da tilbage i 2017 mødte PSG og havde tabt udekampen med 0-4, men vendte i returkampen det hele med en 6-1-sejr. 

- Det vil forblive i klubbens historie. At score seks mål... men det er en del af fortiden, og vi skal fokusere på det, der kommer. Vi har en meget stærk trup, med meget unge mennesker og en fantastisk træner. Det, der skete dengang, kan ske igen, fortæller Rafa Yuste.

Første kamp spilles i Barcelona.