• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Jacob Quvang

Barca-stjerne dedikerer sejrsmål til skadet Agüero

Foto: Getty Images

Argentineren er ude de næste tre måneder med hjerteproblemer.

Af Jacob Quvang

Sergio Agüero kommer til at se de næste mange FC Barcelona-kampe fra tribunerne, da det står klart, at han må holde en fodboldpause på tre måneder som følge af de hjerteproblemer, der fik ham til at udgå i weekendens kamp mod Alaves. 

Argentinerens problemer er da også noget, der har ramt Barcelona-truppen, som tydeligvis står bag ham. 

Det gør de bedst eksemplificeret ved Ansu Fatis gestus efter sin scoring i tirsdagens vigtige 1-0 sejr over Dynamo Kiev i Champions League. Barcelona-talentet dedikerede målet til angriberen ved at kopiere hans famøse målfejring. Det skriver det spanske medie Marca. 

- Det var for Kun (Agüero, red.), efter det han har været ude for den seneste uge. Han er en spiller, som giver os meget. Han kommer til at sidde ude i noget tid. 

- Sejren er for ham, og vi håber, at han snart kommer sig, lød det fra den unge spanier, som får endnu mere ansvar på sig efter Agüeros skade. 

Med sejren har FC Barcelona seks point i gruppen efter de første fire kampe. Nu kan klubben også selv afgøre, om foråret skal byde på knockoutkampe i turneringen. 

- Det er i vores hænder nu. Vi skal stadig spille mod Benfica og Bayern München, og vi kommer til at give alt, hvad vi har. Spillerne står sammen, vi har vores fans, og vi vil gøre vores bedste, fortæller Fati.