• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Jacob Quvang

Celtic-legende før FCM-brag: Det er et reservehold

Foto: Getty Images

Celtic-legenden Charlie Nicholas mener, at Celtic-holdet er i forfald, og at FC Midtjylland i aften møder noget, der minder om et reservehold.

Af Jacob Quvang

FC Midtjylland indleder tirsdag aften sit europæiske eventyr, når klubben møder Celtic på udebane i anden runde af Champions League-kvalifikationen. 

En på papiret svær opgave mod et hold som også vurderes til at være små favoritter inden kampen. 

Men spørger man Celtic-legenden Charlie Nicholas, så er det alt andet end rigtigt. I sin klumme på mediet The Daily Express raser han over Celtic-holdets forstand og kalder det hold, som FC Midtjylland står over for i aften, for et reservehold. 

- Postecoglou (Ange Postecoglou, Celtic-manager, red.) skal få Celtic igennem Champions League-kvalifikationen med et halvt hold. Han skal bifaldes, hvis han kan få et positivt resultat. Jeg kan godt lide det, han siger, men har han værktøjerne til at spille på den måde, han ønsker? Ikke som det ser ud lige nu, tror jeg. 

- Optimistisk set har han maksimalt et halvt hold at gøre godt med. Sammenlignet med sidste sæson er det som et reservehold, hvor der er smidt to-tre spillere ind, vurderer Charlie Nicholas som er bekymret for truppens forstand. 

- Min største bekymring er, at Postecoglou ikke har mange muligheder. Det er en kombination af skader, spillere som vil forlade klubben og mangel på kvalitet på visse områder, skriver Nicholas, som selv tilbragte ni år i den skotske storklub tilbage i firserne og halvfemserne.

Celtic har tidligere af britiske medier fået kritik for ikke at have rykket hurtigt nok på spillere, som klubben var interesserede i. Det har også fået Charlie Nicholas til at kalde Postecoglous start på trænerjobbet for en "katastrofe". 

Celtic har indtil videre købt Kyogo Furuhashi, Liel Abada, Liam Shaw og Ozare Urhoghide, mens de også har fået nogle lejede spillere retur, heriblandt Olivier Ntcham. Derudover rygtes stjernerne Odsonne Edouard og Kristoffer Ajer at forlade klubben i dette transfervindue. 

Kampen mod FC Midtjylland fløjtes i gang i aften klokken 20.45. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020