• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Oliver Okstrøm

Celtic tæt på svensk forsvarer: Prisen er 37 mio.

Foto: Getty Images

Celtic er godt i gang med at få en svensk forsvarsspiller til klubben.

Af Oliver Okstrøm

Tirsdag venter der en meget definerende opgave i sæsonen for både FC Midtjylland og Celtic, når de mødes i den første kamp i kvalifikationen til Champions League. Her ser det ud til, at skotterne muligvis er ved at have en ny svensker på plads.

Det gælder den 26-årige forsvarsspiller Carl Starfelt, som til daglig spiller for Rubin Kazan i Rusland og har spillet tre landskampe. Det er den velinformerede, italienske transferjournalist Fabrizio Romano, som kan berette det på sin twitter-profil.

Her bliver det endvidere fortalt, at Celtic kommer til at betale 37 millioner kroner for svenskeren. Derudover skulle man være helt på plads med forhandlingerne og mere eller mindre klar til at præsentere ham, da kontrakten også allerede skulle være på plads.

Da kampen mod midtjyderne allerede er tirsdag er det dog tvivlsomt, hvorvidt han kan nå at blive klar. Det skyldes blandt andet, at det tilsyneladende kommer til at tage et par dage, inden man endelig kan offentliggøre det.

Det er dog ikke den eneste forstærkning, som Celtic kan forvente sig. Højrebacken Brandon Soppy fra Rennes kunne godt se ud til at være deres næste transfermål, skriver Romano.

Den første kamp mellem Celtic og FCM spilles i Glasgow, mens der er returkamp i Herning ugen efter.

Hos FC Midtjylland er den nye cheftræner Bo Henriksen godt klar over, hvilken rolle de selv kommer til at få i opgørene. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020