• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Lars Gram-Hanssen

City-stjerne gav Guardiola besked på at holde kæft

Foto: Getty Images

Pep Guardiola har nu forklaret, hvorfor han kom på kant med Kevin De Bruyne under 4-0-sejren over Real Madrid.

Af Lars Gram-Hanssen

Manchester City spillede onsdag Real Madrid ud af banen, men undervejs i Champions League-braget var der en anspændt stemning mellem Kevin De Bruyne og Pep Guardiola. 

Efter et boldtab i anden halvleg gestikulerede belgieren ud mod bænken, og ifølge Goal råbte Kevin De Bruyne 'hold kæft, hold kæft' til Pep Guardiola, efter at spanieren havde opfordret midtbanestjernen til at aflevere bolden. 

Efter slutfløjtet kom Pep Guardiola med en forklaring på kontroversen med Kevin De Bruyne. 

- Vi forhastede os, da den stod 2-0. Gündogan mistede bolden lige efter pausen, og Kevin startede tre kontraangreb, der ikke var nødvendige. Vi forhastede os, når vi i virkeligheden skulle gøre det modsatte ved at tage tempoet ud af spillet. Men det er normalt. Man forhaster sig, når det bliver tæt, og det kostede os lidt, men generelt spillede vi en ekstraordinær kamp, lød det, ifølge Movistar, fra Pep Guardiola.

Premier League-legenden Thierry Henry, der har arbejdet med Kevin De Bruyne på det belgiske landshold, kom efterfølgende med en forklaring på Kevin De Bruynes vredesudbrud. Franskmanden indikerede her, at Kevin De Bruyne var påvirket af et privat anliggende, hvilket gjorde belgieren emotionel. 

Henry, der nu arbejder som ekspert for CBS Sports, talte efter slutfløjtet med Manchester City-stjernen og fortalte, at det var et rørende øjeblik. 

- Jeg kan ikke sige, hvad det var, for jeg er nødt til at holde det privat. Men ud fra det, han sagde til mig, så har jeg endnu større respekt for hans præstation her til aften, og for den måde, han kæmpede for sit hold, lød det fra Henry. 

- Jeg kan ikke afsløre, hvad han sagde, for det kan jeg ikke gøre. Sådan er det. Men jeg vil gerne understrege endnu en gang, at han i mine øjne er den vigtigste spiller. 

Manchester City ligger til at blive engelsk mester inden længe, og derudover venter der to finaler for Kevin De Bruyne og kompagni i de kommende uger. 

Først venter der en FA Cup-finale mod Manchester United den 3. juni, og ugen efter gælder det Champions League-finalen mod Inter i Istanbul.