Foto: IMAGO
Champions League

City-stjerne roser FCK: Det har de vist

Nathan Ake er imponeret over, at FCK kunne gå videre fra deres gruppe i Champions League, som han kalder en af de sværeste.

PARKEN (Tipsbladet): FC Københavns hjemmebane i europæisk sammenhæng har sendt en del store mandskaber hjem uden en sejr - og her kan Manchester City se sig selv på listen med deres 0-0-kamp i sidste sæson i Champions League.

Nu venter et nyt opgør mellem de to hold i Parken, og der er ingen tvivl hos City-forsvareren Nathan Ake, at det danske hold har vist sig godt frem i denne sæson. Det fortæller han ved pressemødet forud for kampen.

- Vi ved, at det bliver svært. Deres gruppe var helt klart en af de hårdeste, og det viser hvilken udfordrende opgave, vi får i morgen, at de kommer videre fra den, siger han og fortsætter:

- Det skal vi forberede os på, og i sidste sæson var det også svært for os her, da vi spillede uafgjort. Vi skal analysere det i dag og i morgen, og så skal vi vise, at vi er klar til at møde et svært hold, lyder det fra Ake.

Det var også en gruppe med modstand fra Bayern München, Galatasaray og Manchester United, som FCK'erne klarede sig videre fra, inden lodtrækningen til ottendedelsfinalen hev Manchester City op ad bowlen.

Her mener Aké, at det vil blive en stor stor begivenhed, hvor begge hold vil være klar, og i forbindelse med mødet med FCK i sidste sæson, så husker han godt den atmosfære, der var i Parken.

- Nogle gange kan det være en bonus for hjemmeholdet. De elsker selvfølgelig at spille her, og de har en masse fans bag dem. Men det eneste, vi kan gøre, det er at fokusere på os selv og nyde det.

- I morgen vil der være en del fans igen, så det bliver hårdt, men det ændrer ikke kampen, fastslår den hollandske forsvarsspiller.

Opgøret mellem FCK og City spilles tirsdag klokken 21.