• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Lars Gram-Hanssen

CL-klub bekræfter gigantisk brøler

Foto: Getty Images

Det bliver ikke i denne sæson, at den amerikanske forsvarsspiller Sam Vines får sin længe ventede debut i Champions League. Ved en fejl har Antwerpen nemlig glemt at registrere venstrebacken i truppen.

Af Lars Gram-Hanssen

For første gang i mange årtier er Antwerpen i denne sæson med i Champions League, hvor der venter de belgiske mestre nogle spændende kampe mod Barcelona, FC Porto og Shakhtar Donetsk.

Der er dog én Antwerpen-spiller, der ikke ser frem til de spændende gruppespilskampe, og det er venstrebacken Sam Vines. Han skal nemlig ikke være med. 

Antwerpen har begået en enorm administrativ brøler, idet den belgiske klub ved en fejl ikke har registreret Sam Vines i truppen til Champions League. Med i truppen er til gengæld spillere som Björn Engels og Dorian Dessoleil, der stort set ikke har spillet under Mark van Bommel, der blev ansat som Antwerpen-cheftræner sidste år. 

Ved et pressemøde torsdag blev Mark van Bommel spurgt, om der lå en særlig taktisk plan bag disse beslutninger. Her måtte den hollandske legende svare, at der i stedet er tale om en administrativ fejl. 

- Og hvad mener jeg så med det? At vi ikke gjorde det rigtigt. Vines skulle have været på listen. Vi har begået en fejl, og den kan ikke rettes, lyder det, ifølge Het Laatste Nieuws, fra Mark van Bommel, der tilføjer, at Sam Vines 'selvfølgelig er skuffet'. 

Den 24-årige Sam Vines har spillet 56 kampe for Antwerpen, men amerikaneren har aldrig optrådt i Champions League.